Nutrition and feeding of organic poultry / (notice nᵒ 105)
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008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES | |
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Champ de contrôle de longueur fixe | 180925s2018 enkad ob 001 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781786392992 |
020 ## - ISBN | |
Canceled/invalid ISBN | 9781786392985 |
100 1# - AUTEUR | |
Nom personnel | Blair, Robert, |
245 10 - TITRE | |
Titre | Nutrition and feeding of organic poultry / |
250 ## - EDITION | |
Déclaration d'édition | 2nd edition. |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Lieu de production, publication, distribution, fabrication | Wallingford, Oxfordshire, UK : |
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant | CABI, |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | 2018. |
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | �2018 |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE | |
Bibliography, etc. note | Includes bibliographical references and index. |
520 3# - RESUMÉ | |
Résumé, etc. | This 268-pages book presents eight chapters that focused on the effect of nutritional programmes and feeding strategies on organic poultry farming. Topics include: introduction and background; aims and principles of organic poultry production; elements of poultry nutrition; approved ingredients for organic diets; diets for organic poultry roduction; choosing the right breed and strain; integrating feeding programmes into organic production systems; and conclusions and recommendations for the future. |
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE | |
Terms governing access | Access limited to subscribing institution. |
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE | |
Additional physical form available note | Also available in print format. |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY | |
Relationship information | Print version: |
Main entry heading | Blair, Robert, 1933- |
Title | Nutrition and feeding of organic poultry. |
Place, publisher, and date of publication | Boston, MA : CABI, [2018] |
International Standard Book Number | 9781786392985 (hardback) |
Record control number | (DLC)2018014423 |
856 40 - TEXTE INTEGRAL | |
Identifiant de ressource uniforme | <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781786392985.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781786392985.0000</a> |
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