Nutrition and feeding of organic poultry / (notice nᵒ 105)

détails MARC
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES
Champ de contrôle de longueur fixe 180925s2018 enkad ob 001 0 eng d
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786392992
020 ## - ISBN
Canceled/invalid ISBN 9781786392985
100 1# - AUTEUR
Nom personnel Blair, Robert,
245 10 - TITRE
Titre Nutrition and feeding of organic poultry /
250 ## - EDITION
Déclaration d'édition 2nd edition.
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Lieu de production, publication, distribution, fabrication Wallingford, Oxfordshire, UK :
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant CABI,
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au 2018.
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au �2018
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references and index.
520 3# - RESUMÉ
Résumé, etc. This 268-pages book presents eight chapters that focused on the effect of nutritional programmes and feeding strategies on organic poultry farming. Topics include: introduction and background; aims and principles of organic poultry production; elements of poultry nutrition; approved ingredients for organic diets; diets for organic poultry roduction; choosing the right breed and strain; integrating feeding programmes into organic production systems; and conclusions and recommendations for the future.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Access limited to subscribing institution.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Additional physical form available note Also available in print format.
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
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650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
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776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Main entry heading Blair, Robert, 1933-
Title Nutrition and feeding of organic poultry.
Place, publisher, and date of publication Boston, MA : CABI, [2018]
International Standard Book Number 9781786392985 (hardback)
Record control number (DLC)2018014423
856 40 - TEXTE INTEGRAL
Identifiant de ressource uniforme <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781786392985.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781786392985.0000</a>
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