The professional handbook of cider tasting / (notice nᵒ 159)

détails MARC
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES
Champ de contrôle de longueur fixe 190815t20202020enkad b 001 0 eng
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781789245509
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781789245516
020 ## - ISBN
Canceled/invalid ISBN 9781789245493
100 1# - AUTEUR
Nom personnel Alexander, Travis R.
245 14 - TITRE
Titre The professional handbook of cider tasting /
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Lieu de production, publication, distribution, fabrication Wallingford, Oxfordshire, UK :
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant CABI,
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au 2020.
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au �2020
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references and index.
520 ## - RESUMÉ
Résumé, etc. "The cider industry is growing rapidly and this is a core, research-based text for understanding both the theory and practice of effectively evaluating the sensory properties of cider. It is a comprehensive book for industry and researchers to characterize cider using a standard, quantifiable metric"--
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Access limited to subscribing institution.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Additional physical form available note Also available in print format.
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
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650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
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650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Main entry heading Alexander, Travis R. (Travis Robert).
Title Professional handbook of cider tasting.
Place, publisher, and date of publication Oxfordshire : CABI, [2020]
International Standard Book Number 9781789245493
Record control number (DLC)2019035495
856 40 - TEXTE INTEGRAL
Identifiant de ressource uniforme <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781789245493.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781789245493.0000</a>
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