The professional handbook of cider tasting / (notice nᵒ 159)
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008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES | |
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Champ de contrôle de longueur fixe | 190815t20202020enkad b 001 0 eng |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781789245509 |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781789245516 |
020 ## - ISBN | |
Canceled/invalid ISBN | 9781789245493 |
100 1# - AUTEUR | |
Nom personnel | Alexander, Travis R. |
245 14 - TITRE | |
Titre | The professional handbook of cider tasting / |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Lieu de production, publication, distribution, fabrication | Wallingford, Oxfordshire, UK : |
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant | CABI, |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | 2020. |
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | �2020 |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE | |
Bibliography, etc. note | Includes bibliographical references and index. |
520 ## - RESUMÉ | |
Résumé, etc. | "The cider industry is growing rapidly and this is a core, research-based text for understanding both the theory and practice of effectively evaluating the sensory properties of cider. It is a comprehensive book for industry and researchers to characterize cider using a standard, quantifiable metric"-- |
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE | |
Terms governing access | Access limited to subscribing institution. |
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE | |
Additional physical form available note | Also available in print format. |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY | |
Relationship information | Print version: |
Main entry heading | Alexander, Travis R. (Travis Robert). |
Title | Professional handbook of cider tasting. |
Place, publisher, and date of publication | Oxfordshire : CABI, [2020] |
International Standard Book Number | 9781789245493 |
Record control number | (DLC)2019035495 |
856 40 - TEXTE INTEGRAL | |
Identifiant de ressource uniforme | <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781789245493.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781789245493.0000</a> |
Avis public | Click here to access resource |
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