The physiology of vegetable crops / (notice nᵒ 169)

détails MARC
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES
Champ de contrôle de longueur fixe 200528t20202020enkad b 001 0 eng d
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786393791
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786393784
020 ## - ISBN
Canceled/invalid ISBN 9781786393777
245 04 - TITRE
Titre The physiology of vegetable crops /
250 ## - EDITION
Déclaration d'édition 2nd Edition.
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Lieu de production, publication, distribution, fabrication Wallingford, Oxfordshire, UK :
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant CABI,
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au [2020]
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au �2020
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references and index.
520 3# - RESUMÉ
Résumé, etc. This book on the physiology of vegetable crops focuses on the activities and functions of vegetables, defined as herbaceous plants that are harvested for edible parts that can be consumed fresh or with little preparation. Physiology deals with the growth and development processes of these plants, and while this book is focused primarily on the organ and whole-plant level, brief mention of cellular and genetic events is made for some crops. The initial chapters cover processes common to most vegetables, such as the germination of seeds and the processes governing development of plants from small seeds, in preparation for transplanting into their final growth environment. The rapid advances in understanding of the induction of flowers among herbaceous plants is then summarized, followed by consideration of the major abiotic stress factors (such as cold, heat and salinity) facing vegetable plants. The development of models of crop growth among vegetables has also made recent advances, and is contributing to understanding of how plants function. A chapter on the mechanisms by which growth of different plant parts is regulated among vegetables is followed by a dozen chapters describing the physiology of 21 major vegetable species. For each, the taxonomic location in the plant kingdom is described, followed by the crop's life course from seedling to harvest stage, and the role of environmental factors on plant ontogeny. Since vegetables are grown for their harvested products, factors affecting product quality during growth are also emphasized.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Access limited to subscribing institution.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Additional physical form available note Also available in print format.
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Title Physiology of vegetable crops.
Place, publisher, and date of publication Boston, MA : CAB International, 2020.
International Standard Book Number 9781786393777
Record control number (DLC)2019032698
856 40 - TEXTE INTEGRAL
Identifiant de ressource uniforme <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781786393777.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781786393777.0000</a>
Avis public Click here to access resource

Pas d'exemplaire disponible.