The pomegranate : (notice nᵒ 196)
[ vue normale ]
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES | |
---|---|
Champ de contrôle de longueur fixe | 201201t20212021enkabd ob 001 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781789240771 |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781789240788 |
020 ## - ISBN | |
Canceled/invalid ISBN | 9781789240764 |
245 04 - TITRE | |
Titre | The pomegranate : |
Reste du titre | botany, production and uses / |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Lieu de production, publication, distribution, fabrication | Wallingford, Oxfordshire, UK : |
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant | CABI, |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | [2021] |
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | �2021 |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE | |
Bibliography, etc. note | Includes bibliographical references and index. |
520 3# - RESUMÉ | |
Résumé, etc. | This is the first comprehensive book covering the botany, production, processing, health and industrial uses of the pomegranate (Punica granatum). This book provides information on how to increase yields and improve short- and medium-term grower profitability and sustainability. It covers practices to mitigate pests, diseases and abiotic stresses; yield-based nutrition management; cultural practices for cultivars with horticultural traits such as earliness, high yield, improved taste, soft seeds; and composition, food uses and medicinal uses. |
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE | |
Terms governing access | Access limited to subscribing institution. |
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE | |
Additional physical form available note | Also available in print format. |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY | |
Relationship information | Print version: |
Title | Pomegranate. |
Place, publisher, and date of publication | Boston, MA : CAB International, [2020] |
International Standard Book Number | 9781789240788 |
Record control number | (DLC)2020018088 |
856 40 - TEXTE INTEGRAL | |
Identifiant de ressource uniforme | <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781789240764.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781789240764.0000</a> |
Avis public | Click here to access resource |
Pas d'exemplaire disponible.