Sweet cherries / (notice nᵒ 206)

détails MARC
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES
Champ de contrôle de longueur fixe 210104t20212021enkad ob 001 0 eng d
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786398291
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786398307
020 ## - ISBN
Canceled/invalid ISBN 9781786398284
100 1# - AUTEUR
Nom personnel Long, L. E.
245 10 - TITRE
Titre Sweet cherries /
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Lieu de production, publication, distribution, fabrication Wallingford, Oxfordshire, UK :
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant CABI,
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au [2021]
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au �2021
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references and index.
520 3# - RESUMÉ
Résumé, etc. This book contains 12 chapters focusing on the current trends in sweet cherry production, cherry flowering, fruiting and cultivars, sweet cherry rootstocks, planning a new cherry orchard, orchard establishment and production, the fundamentals of sweet cherry pruning, various sweet cherry training systems, management of the orchard environment, fruit ripening and harvest and management of orchard pests, pathogens and disorders. The promising future of cherry production is also discussed.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Access limited to subscribing institution.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Additional physical form available note Also available in print format.
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Main entry heading Long, L. E. (Lynn Edwards), 1953-
Title Sweet cherries.
Place, publisher, and date of publication Boston, MA, USA : CAB International, 2021.
International Standard Book Number 9781786398284
Record control number (DLC)2020023976
830 #0 - SERIES ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE
Uniform title Crop production science in horticulture.
856 40 - TEXTE INTEGRAL
Identifiant de ressource uniforme <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781786398284.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781786398284.0000</a>
Avis public Click here to access resource

Pas d'exemplaire disponible.