Fair trade and organic agriculture : (notice nᵒ 64)

détails MARC
008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES
Champ de contrôle de longueur fixe 180413s2018 enkad ob 001 0 eng d
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786394316
020 ## - ISBN
International Standard Book Number 9781786393074
020 ## - ISBN
Canceled/invalid ISBN 9781786393050
245 00 - TITRE
Titre Fair trade and organic agriculture :
Reste du titre a winning combination? /
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Lieu de production, publication, distribution, fabrication Wallingford, Oxfordshire, UK :
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant CABI,
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au 2018.
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au �2018
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references and index.
520 3# - RESUMÉ
Résumé, etc. This book pursues a twofold aim: (i) to assess the welfare impacts of either an organic or a Fair Trade certification system, or of both systems in combination, on smallholders in developing countries; and (ii) to examine the willingness of consumers in the developed world to pay for such certified produce. The book consists of 16 chapters, with chapters 6-9 presenting consumer case studies from the developed nations of Europe and the USA and chapters 10-15 presenting producer case studies, especially of smallholder producers from Africa, Asia and Latin America.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Access limited to subscribing institution.
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE
Additional physical form available note Also available in print format.
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE
Source du titre ou du terme cabt
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Title Fair trade and organic agriculture.
Place, publisher, and date of publication Boston, MA :CABI, 2017.
International Standard Book Number 9781786393050
Record control number (DLC)2017029487
856 40 - TEXTE INTEGRAL
Identifiant de ressource uniforme <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781786393050.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781786393050.0000</a>
Avis public Click here to access resource

Pas d'exemplaire disponible.