Nutrition and feeding of organic pigs / (notice nᵒ 68)
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008 - ÉLÉMENTS DE DONNÉES DE LONGUEUR FIXE - INFORMATIONS GÉNÉRALES | |
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Champ de contrôle de longueur fixe | 180413s2018 enkad ob 001 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781780647913 |
020 ## - ISBN | |
International Standard Book Number | 9781780647920 |
020 ## - ISBN | |
Canceled/invalid ISBN | 9781780647906 |
100 1# - AUTEUR | |
Nom personnel | Blair, Robert, |
245 10 - TITRE | |
Titre | Nutrition and feeding of organic pigs / |
250 ## - EDITION | |
Déclaration d'édition | 2nd edition. |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Lieu de production, publication, distribution, fabrication | Wallingford, Oxfordshire, UK : |
Nom du producteur, éditeur, distributeur, fabricant | CABI, |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | 2018. |
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Date de production, publication, distribution, fabrication ou avis de droit d'au | �2018 |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
504 ## - TYPE BIBLIOGRAPHIQUE | |
Bibliography, etc. note | Includes bibliographical references and index. |
520 3# - RESUMÉ | |
Résumé, etc. | This second edition book discusses the advices on nutrition and feeding practices that relate to the standards for certification of organic pigs and the production of organic pork; on how appropriate diet can be formulated and how feeding programmes can be integrated into an organic production system; and on international standards set for organic feeding of pigs. The book is intended for personnel, teachers, researchers, veterinarians, organic producers formulating diets and feeding programmes for pigs and regulatory authorities in several countries for addressing nutritional issues and relevant revisions of regulations in the future. |
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE | |
Terms governing access | Access limited to subscribing institution. |
530 ## - ADDITIONAL PHYSICAL FORM AVAILABLE NOTE | |
Additional physical form available note | Also available in print format. |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
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Source du titre ou du terme | cabt |
650 #7 - SUJET ENTRÉE AJOUTÉE - TERME THÉMATIQUE | |
Source du titre ou du terme | cabt |
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY | |
Relationship information | Print version: |
Title | Nutrition and feeding of organic pigs |
Edition | 2nd edition. |
Place, publisher, and date of publication | Wallingford, Oxfordshire, UK ; Boston, MA : CAB International, [2018] |
International Standard Book Number | 9781780647906 (hbk : alk. paper) |
Record control number | (DLC)2017029488 |
856 40 - TEXTE INTEGRAL | |
Identifiant de ressource uniforme | <a href="https://dx.doi.org/10.1079/9781780647906.0000">https://dx.doi.org/10.1079/9781780647906.0000</a> |
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