000 | 01092 a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 221019s9999 xx 000 0 und d | ||
022 | _a20424876 | ||
041 | _aEn | ||
044 | _aCIV | ||
090 | _bDG/A/856 | ||
100 | _aBAN-KOFFI, Louis | ||
100 | _aIRIE BI, Zaouli G. | ||
100 | _aDABONNE, Soumaila | ||
100 | _aKEDJEBO, Kra D. | ||
100 | _aTAGRO, Guehi S. | ||
110 | _aCentre National de Recherche Agronomique | ||
110 | _b | ||
242 | _aEffet du retournement des feves et de la methode de fermentation sur l'acidite et la qualite physique des feves de cacao crues | ||
245 | 0 | _aEffect of turning beans and fermentation method on the acidity physical quality of raw cocoa beans | |
260 | _aAbidjan | ||
260 | _bAdvance Journal of Food Science and Technology | ||
260 | _cMai 2010 | ||
302 | _ap. 163-171 | ||
388 | _a22/07/11 | ||
650 | _gCote d'Ivoire | ||
650 | _gFermentation | ||
650 | _gFeve de cacao | ||
650 | _gQualite | ||
760 | _b2 | ||
760 | _w3 | ||
856 | _uhttps://maxwellsci.com/print/ajfst/v2-163-171.pdf | ||
999 |
_c4780 _d4780 |